Solicita credit auto – Persoana fizica

Cu MOBIFINANCE soliciti finantarea si asigurarea auto online, simplu, rapid si comod, in doar 2 pasi: iti configurezi parametrii creditului auto (inclusiv CASCO) conform nevoilor si dorintelor tale, apoi obtii pre-aprobarea finantarii online. La final, transmiti solicitarea printr-un simplu click, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp pentru detalii si contractare.

1

Configurezi creditul auto (inclusiv asigurare CASCO)

2

Obtii pre-aprobarea finantarii online.

EUR

  (

  Lei)

15% 25%
35%
45% 55%
1 an 2 ani
3 ani
4 ani 5 ani
0 € / luna (0 Lei)

Asigurare CASCO si TVA incluse

Informatii suplimentare

Pachetele disponibile pe acest website, inclusiv prezenta oferta, se adreseaza exclusiv persoanelor fizice. Finantarea se face in credit in LEI oferit de Porsche Leasing Romania IFN SA, asigurarea CASCO prin Porsche Asigurari fiind inclusa. Rata afisata mai sus este calculata pentru un autovehicul rulat cu pret 0 LEI TVA inclus, pe produsul credit auto in lei, cu o dobanda de 0% (fixa), pe o durata de 60 luni, cu avans 0 LEI, valoare finantata 0 LEI, valoare totala platibila 0 LEI, comision analiza dosar 900 LEI, DAE 0%, DAE total (finantare si asigurare CASCO) 0%. Rata afisata nu include costul asigurarii RCA.
Pretul de vanzare este stabilit de distribuitor in baza propriei politici comerciale, acesta fiind liber sa acorde orice alte beneficii ori reduceri suplimentare.
Oferta de asigurare comunicata este informativa si poate fi modificata de catre asigurator in urma validarii valorii asigurate si datelor introduse.
Toate valorile includ TVA.

Creditul auto este un produs comercializat prin Porsche Leasing Romania IFN SA, J23/493/2004, RO12064199, Bd Pipera Nr 2, Cladire Porsche, Voluntari, judetul Ilfov.

Iti multumim pentru solicitare! Mesajul tau a fost trimis iar colegii nostri din echipa de Vanzari te vor contacta pentru detalii in cel mai scurt timp!