Leasing financiar Clasic - Persoana juridica

Solicita online o oferta personalizata de leasing financiar Clasic in Euro cu asigurare CASCO inclusa, simplu si rapid, in 2 pasi: iti configurezi parametrii finantarii conform nevoilor si dorintelor tale, apoi obtii pre-aprobarea online. La final, transmiti solicitarea printr-un simplu click, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp pentru detalii si contractare.

1

Configurezi leasingul financiar (inclusiv asigurare CASCO)

2

Obtii pre-aprobarea finantarii online.

EUR
15% 20%
30%
40% 50%
1 an 2 ani
3 ani
4 ani 5 ani
5% 10%
15%
20%
0 € / luna fara TVA

Asigurare CASCO inclusa

Informatii suplimentare

Rata afisata mai sus este calculata pentru un autovehicul rulat, pe produsul leasing financiar Clasic in EURO, cu o dobanda de 0% (variabila), cu avans 0 EURO, volum finantat 0 EURO, DAE finantare 0%, cu asigurare CASCO inclusa, taxa administrare 2,75% din volumul finantat, comision analiza dosar 195 EURO fara TVA. Rata afisata nu include costul asigurarii RCA. Valorile nu includ TVA. Oferta se adreseaza persoanelor juridice.
Pretul de vanzare este stabilit de distribuitor in baza propriei politici comerciale, acesta fiind liber sa acorde orice alte beneficii ori reduceri suplimentare. Oferta de asigurare comunicata este informativa si poate fi modificata de catre asigurator in urma validarii valorii asigurate si datelor introduse.
Leasingul Financiar Clasic este un produs comercializat prin Porsche Leasing Romania IFN SA, J23/493/2004, RO12064199, B-dul Pipera nr.2, cladirea Porsche, Voluntari, judetul Ilfov.