Conformitate și Integritate

De-a lungul celor 60 de ani de existenta in peste 20 de tari din Europa, in China si in America de Sud, Porsche Holding si-a castigat o reputatie deosebita. Responsabilitatea organizationala si pretentii etice inalte au contribuit la ceea ce este Porsche Holding astazi: cel mai de succes distribuitor de automobile din Europa.

In calitate de companie internationala, conformitatea inseamna pentru Porsche Holding ca angajatii respecta nu numai legile existente, ci si un cod moral foarte vast. Aceste principii sunt cuprinse într-un Cod de Conduita si sunt valabile pe toate nivelurile Concernului si in toate tarile in care Porsche Holding este reprezentat, adica si in cadrul companiilor ce fac parte din Porsche Finance Group Romania: Porsche Leasing Romania IFN SA, Porsche Bank Romania SA, Porsche Mobility SRL, Porsche Versicherungs AG Salzburg Sucursala Romania, Porsche Broker de Asigurare SRL.

Cod de conduita al Porsche Finance Group Romania

Principiile noastre

Porsche Holding se angajează să respecte toate legile și regulamentele interne și să acționeze ca un partener de afaceri și membru responsabil al societății noastre. Aceasta include, desigur, angajamentul nostru ferm de a ne corecta principiile și politicile.

Ce înseamnă Conformitatea?

Conformitatea înseamnă respectarea tuturor legilor, regulamentelor și normelor interne aplicabile. Conformitatea definește cadrul legal și are ca scop prevenirea încălcărilor înainte ca acestea să aibă loc.

La ce se referă Integritatea?

Integritatea înseamnă să faci ceea ce este corect pe baza propriei convingeri - acționând responsabil față de societate, față de partenerii de afaceri și ca membru al societății noastre. De aceea integritatea și conduita conformă nu sunt doar aspecte la care societatea noastră aspiră - mai degrabă considerăm integritatea și conformitatea ca fiind componente esențiale ale culturii noastre organizationale.

https://www.porsche-holding.com/en/company/compliance-integrity/principles

Sistem pentru avertizori de integritate (Whistleblower system)

Respectarea reglementarilor legale si a normelor interne sunt prioritare pentru Porsche Finance Group Romania. Doar respectand regulile si standardele putem evita daunele asupra companiei, angajatilor si partenerilor nostri de afaceri. Prin urmare, abaterile trebuie recunoscute rapid, procesate si remediate imediat.

Acest lucru necesita vigilenta din partea tuturor, precum si dorinta de a atrage atentia asupra eventualelor incalcari grave ale reglementarilor, avand dovezi concrete in acest sens. De asemenea, apreciem informatii de acest fel din partea partenerilor de afaceri, a clientilor si a altor terte parti.

Sistemul de sesizari garanteaza cea mai mare protectie posibila pentru denuntatori si persoanele implicate. O investigatie este initiata doar dupa o examinare foarte atenta a faptelor si a dovezilor concrete ale unei incalcari normative. Se vor pastra confidentialitatea si secretul pe tot parcursul procesului de investigatie. Informatiile vor fi revizuite corect, prompt si sensibil.

Datele complete de contact pot fi consultate aici:

https://www.porsche-holding.com/en/company/compliance-integrity/whistle-blower-system